Winkel

Onze winkel
img
123 producten

Er is niets vervelender dan een vuile caravan. U wilt graag schoon voor de dag komen, zowel op de camping als wel in de stalling. 123 Products heeft hier mooie oplossingen voor. Geef uw caravan de aandacht die hij verdient!

img
ACSI camping gidsen

De beste kampeerplekjes ontdekken of snel en eenvoudig een camping of camperplaats vinden die bij u past? Dat doet u met onze ACSI-gids! De campings in deze gidsen worden jaarlijks geïnspecteerd voor complete én betrouwbare informatie. Bij aanschaf van deze gids krijgt u een kortingsvoucher voor 50% korting op toegang tot de bijbehorende campings in de ACSI Campings Europa-app. Daarnaast bevat elke gids de CampingCard ACSI-kortingskaart voor voordelig kamperen in het laagseizoen!

Haal snel een van de ACSI boeken in onze winkel!

- Benelux
- Europa
- Frankrijk
- Klein & fijn kamperen
- CampingCard & Camperplaatsen
- CampingCard ACSI

img
Futuria Propaan gasfles 6 kg

Ben je op zoek naar een makkelijk te hanteren lichtgewicht gasfles? De Primagaz EasyBlue PLUS is gevuld met 6 kg propaan, waarvan 20% Futuria Propaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen. 

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Meer gas nodig? Dan is er ook de EasyBlue XL.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue PLUS bedraagt € 25. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de EasyBlue PLUS lichtgewicht gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

img
Futuria Propaan gasfles 9,5 kg

De Primagaz EasyBlue XL is gevuld met 9,5 kg propaan, waarvan 20% Futuria Propaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen. 

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Zoek je een kleinere gasfles met Futuria Propaan? Dan is er de EasyBlue PLUS.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue XL bedraagt € 35. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de EasyBlue XL-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

Luifels

Omnistor Luifels, ...

Movers

De beste keuze betreft prijs-kwaliteit garantie, met 5 JAAR GARANTIE ! 

Stabilisators

Stabilisatoren, Krikken, Asstandaarden, Omvormers, Lampen (binnen en buiten), Dakkoepels, Deursloten, Stekkers (7 polig / 13 polig), ...

img
Tent Stokken

Tentstokken, Grondzeilen, Tochtstroken, Tent + Framezakken, Reparatiesetten voor tenten en luifels, ...