Winkel

winkel_uitleg
img
Travel Bed-in-Bag!

Dit 4-seizoenen dekbed met vaste overtrek is speciaal ontworpen voor gebruik in uw caravan of camper, met ultiem gemak als uitgangspunt. Het dekbed is eenvoudig wasbaar in de wasmachine en geschikt voor de droger, en heeft een optionele instopstrook met rits voor extra gebruiksgemak.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten (140x200cm), (200x200cm) en (240x200cm), en in 2 prachtige kleuren (zand/taupe) en (lichtgrijs/antraciet). Luxe kwaliteit, maar toch betaalbaar. Ontdek de uitstekende prijs/kwaliteit en geef uw reizen een vleugje comfort!

Kom langs in onze kampeerwinkel om uw exemplaar te verkrijgen en geniet van een goede nachtrust, waar u ook bent!

img
Hoeslakens & matrasbeschermers voor uw Caravan & Camper!

Op zoek naar hoeslakens en matrasbeschermers op maat voor je caravan of camper? Ontdek de perfecte pasvorm en hoogwaardige kwaliteit in onze kampeerwinkel. Maak je kampeeravonturen nog comfortabeler.

Kom langs en vind de ideale beddengoedoplossingen voor jouw reis!

img
ACSI camping gidsen

Ontdek de beste kampeerplekjes of vind snel en eenvoudig een camping of camperplaats die bij jou past met onze ACSI-gidsen! Jaarlijks worden de campings in deze gidsen geïnspecteerd voor complete en betrouwbare informatie. Bij aankoop van een gids ontvang je een kortingsvoucher voor 50% korting op toegang tot de bijbehorende campings in de ACSI Campings Europa-app. Bovendien bevat elke gids de CampingCard ACSI-kortingskaart voor voordelig kamperen in het laagseizoen!

Haal nu een van de ACSI-boeken in onze winkel:

  • Benelux
  • Europa
  • Zuid-Europa
  • Frankrijk
  • Klein & fijn kamperen
  • CampingCard & Camperplaatsen
  • CampingCard ACSI

img
123 producten

Niets is zo vervelend als een vuile caravan. Of u nu op de camping staat of uw caravan in de stalling hebt staan, u wilt er altijd piekfijn uitzien.

Gelukkig biedt 123 Products mooie oplossingen om uw caravan of camper de aandacht te geven die hij verdient!

Ontdek het assortiment in onze kampeerwinkel en geef uw caravan of camper de verzorging die hij nodig heeft.

img
Futuria Propaan gasfles 6 kg

Ben je op zoek naar een makkelijk te hanteren lichtgewicht gasfles? De Primagaz EasyBlue PLUS is gevuld met 6 kg propaan, waarvan 20% Futuria Propaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen. 

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Meer gas nodig? Dan is er ook de EasyBlue XL.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue PLUS bedraagt € 25. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de EasyBlue PLUS lichtgewicht gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

img
Futuria Propaan gasfles 9,5 kg

De Primagaz EasyBlue XL is gevuld met 9,5 kg propaan, waarvan 20% Futuria Propaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen. 

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Zoek je een kleinere gasfles met Futuria Propaan? Dan is er de EasyBlue PLUS.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue XL bedraagt € 35. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een verdeler.

Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de EasyBlue XL-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.